دوستان، نوش…
سه چیز امروز در اخباری که وقت شد توسط اینجانب مرور شوند قابل تامل و بازگویی به حضور محترمتان هستند:
۱- نخست وزیر خوب و زحمتکش کشور دوست ایران اسرائیل امروز سریع پرید رفت لیسبون پایتخت پرتغال و با وزیر خارجه آمریکا در باره ملاتاریا و تهدیدات آن حکومت نکبت با هم صحبت کردند. نتیجه گیری اخلاقی مشترکشان در این مایه ها بود که فک ملاتاریا باید به نحو تاریخی و بنیادی پیاده و دهانشان آسفالت گردد.
۲- همهاش اینور و آنور خواندم که مقامات نظامی آمریکا میگویند شواهدی در دست دارند حاکی بر اینکه ملاتاریا دارد آماده به اقدام شرربار بزرگ دیگری در منطقه میشود ولی جزئیات بیشتری راجع به چگونگی و کی آن را ندادند.
۳- وال استریت جورنال ساعاتی پیش خبر داد که کاخ سفید در حال بررسی فرستادن ۱۴۰۰۰ نیرو و ده دوازده تا کشتی جنگی بیشتر به منطقه برای مقابله با تهدید ملاتاریا است. لاکن شما «در حال بررسی» را «تصمیمشو گرفتن» بخوانید!
شب بخیر لورا!
دستهها:نوش نگارش
درود
پیاله چی جان چرا دیگه بالاترین نمی آیید؟ دلتنگ شما بودیم، خواستیم احوال تون رو بپرسیم.امیدوارم همه چی روبراه باشه.
فدای شما ازلی
به به!! فدای دوست ازلی خوب و نازنین. نوش…
ازلی جان خوش آمدید مهربان.
والا بنده هنوز به آمهدی و بالاترین و بالاترینیان خیلی ارادت دارم بخصوص به شما و شیرجوان و شازده و نیکوتین و آلفا و… بقیهی صحابه و اقلا یه روز در میان میام و سر میزنم.
لاکن به جان خودم هم وقتم کمتر شده و هم از دوباره سه باره کاری خسته شدم و دیگر فقط یک بار در این سایت خودم مینویسم و بعد از دگمه های اشتراک که در زیر پست ها ملاحظه میفرمایید برای اشتراک در فیس بوک و توییتر استفاده میکنم.
قدیم ها بالاترین هم دگمهی اشتراکی برای بلاگ ها به ارائه داشت ولی هرچی گشتم پیدا نکردم متن و فرمولش را… اگر شما و یا بالایاری سراغش را دارید دریغ نفرمایید تا آنرا کنار دوتای دیگر بنشانیم…
سلاممان را به بالا دوستان و آشنایان برسانید و بگویید اگر علاقهمند به نوش نویسی در پیالهچی دات کام هستند حتما ایمیلی به بنده در piyalechi@gmail.com بفرستند تا دعوتنامه بفرستم.
فدا…
درود، پیاله چی جان این آدرس ش ه
http://rules.balatarin.com/balatarinfaq/weblog
مرسی ازلی جان، نوش…
باید روش کار کنم چون پی-اچ-پی سایت رو خود ووردپرس اداره میکنه و فعلا کار داره…